Senast uppdaterad: 2004-04-15                        Snooker, Snookrare, Snookrast, snoooker.se!


Current World Top 16

 • 1. Mark Selby
 • 2. Mark Williams
 • 3. John Higgins
 • 4. Neil Robertson
 • 5. Shaun Murphy
 • 6. Ding Junhui
 • 7. Judd Trump
 • 8. Ali Carter
 • 9. Stephen Maguire
 • 10. Graeme Dott
 • 11. Ronnie O’Sullivan
 • 12. Stuart Bingham
 • 13. Mark Allen
 • 14. Stephen Lee
 • 15. Matthew Stevens
 • 16. Martin Gould

11 snookerbord på söder
Allt lugnt i Pamirbergen!

"Zulle" visar mänskliga sidor och ordnar logi samt privat fastegrotta åt Oraclet. Vi har per militärhelikopter förflyttats från det blåsiga Ann-jumanpasset till dalgången Iskander Nirwana 71gr.Ost och 36 gr. Nord,
Dalgången är helig plats , här mediterade Zarathustra och här finns en Jättesten med inskrift av Indiens legendariske härskare , Ashoka. Typiskt nog står det på Sanskrit "Ahsoka var här!"
Alexander Numero Uno har oxå varit här och därav dalgångens namn , han träffade ju Roxane här! Zulle har inrättat Oraclet i Zarathustras grotta och flugit upp kisel- sand från Karachis fagra strand bara för att Oraclet skall må riktigt bra , det är nämligen inte tid att ta sig till Tibet och dessutom vill inte Zulle missa några fina tips!!
Oraclet är nu nere på en morot om dagen och både Eder utsände samt Zulle är spända på vilka rysarvinnare som Oraclet kommer att drömma upp på den dieten. Zulle har blivit som en ny människa efter inslaget på Mark King , Opiumsäckarna är utbytta mot en getflock samt två femtonåriga herdinnor som skall ta hand om "markservicen".

Följande tyckande har urskiljts ur Oraclets mumlande och försvenskats av Eder utsände:
A. Mark Williams+++ - Dominic Dale+
Hur uselt än Williams har uppträtt så är detta klart på nolltid, 1.80 på att Williams vinner med minst 10-5 är bra . Bortse från Dales seger i Welsh Open.

B. Joe Perry++ - Robert Milkins+
Joe Perry känns rätt och dubbelt på att J.P. vinner med 10-7 eller bättre är o.k

C. Matthew Stevens+++ - James Wattana++ Vår Thailändske lille favorit har det svårt , Stevens babies sover på "tuss" så allt är lugnt ! 1.80 på 10-6 eller bättre på Stevens är guld , satsa en get !

D. Paul Hunter++++ - John Parrot++
Nu är det slutlallat! Tyvärr ospelbara odds , bästa oddset är 2.20 på att Parrot lyckas ta sex frames.

C. Stephen Lee+++ - Lee Walker++
Walker är lägst rankad I startfältet , 81:a vid starten men har gått starkt och verkar gilla lång distans . Fem kvalsegrar och 10 - 2 mot Mark Selby i sista !! 4. 50 på Walker och 1.80 på minst sex frames , Oraclet varnar för skrällchans men första gången i Crucible är alltid tufft. Bamse är van och svårslagen.

D. David Gray++ - Ali Carter+++
Ali är Oracelfavorit men också bookiesfavorit. David Gray kan vara tung att möta , distansen passar båda och Ali kan ha svårt att trilla över mållinjen. 1.70 på 10-7 eller bättre för Ali är klart bätre än dubbelt på att Gray tar minst nio frames!!

E. Graeme Dott++ - Mark King+++
Mark King är "zulles" nya "favvo" och allt har bara blivit så lugnt och skönt sen Kings morsa fick livstid och numera är inspärrad på säkert ställe!! 1.90 på minst 10-8 till King känns jätterätt!!

F. John Higgins+++ - Ryan Day+++
Ryan Day är stor Oraclefavorit och särskilt offerbål kommer att tändas innan matchen. Higgins är storfavorit i kraft av alla meriter men spelar han som under våren så blir det pisk. 4.25 för seger och 1.70 på minst sex frames. Oraclet slår vad om att Day är top 16 inom två år!! Ryan Day är liksom Lee Walker kvalhjäte med fem tunga kvalsegrar och snygga 10-7 mot Drew Hendry i sista!! + var strålande mot Sullivan i Players.

NEDRE HALVAN
G. Ronnie o Sullivan+++ - Stephen Maguire+++
Stehen Maguire är nöjd med lottningen och kung Hendry varnar för sin landsman. "Prozac Ronnie" kan komma till start med kallingarna på skallen och dessutom gillar inte Ronnie hårda typer. Fem gånger på S.M. är tunga puckar och 1.90 på minst sex frames kan vara årets högsta ränta!

H. Quinten Hann++ - Andy Hicks+
Andy Hicks har gått tre kvalmatcher och verkar gilla lång distans. Hann är också en snubbe som kan komma ut med kallingarna utanpå kostymbyxorna!Färglös match och Hicks rasar genom rankingen , Q.H. är med rätta storfavorit men är en mjukis som bara är bra mot dom han rår på !! 2.20 på 10-6 eller bättre kan vara jättebra ! Gråtattack emot !

I. Steve Davis+++ - Anthony Hamilton++
Garanterat första omgångens maratonmatch! Hamilton tror han kan vara listigare än Sir Davis! Oraclet sägerFuck You!! Oraclet säger go Davis , Go!! Konstigt nog har bookies tappat bort h.cp oddset på matchen! Mygel!? 1.75 på Sir Davis , Oraclet säger spela med hjärtat!!

J. Ken Doherty+++ - Joe Swail+
Irlandsmöte ! Belfast deppar vidare. 1.30 på lille Ken känns som bra ränta.

K. Peter Ebdon++++ - Ian mc Cullogh+
Ebdon har garanterad toppform och går för VM seger. 1.30 är bästa räntan i stan!!!

L. Alan Mc Manus++ - Cris Small++
Flinthårda skottar stångas , Mc Manus är favorit och oxå Oraclets. 1.90 på 10-8 eller bättre känns som tunga puckar.

M. Jimmy White+++ - Barry Pinches++
"Jimpa" är storfavorit till 1.33 . 1.70 på att Barry tar minst sju frames och 3.25 på seger. Oraclet är skeptisk till White , många i Pamirbergen är övertygade om att finalen i Players var uppgjord , så oxå Oraclet ! "Jimpa" skall på polisförhör strax innan matchen och det är inte bra! Förmodligen fixar lagvrängarna uppskov , men det är ändå lång distans! Oraclet har stark "feeling" för Barry Boy !

N. Stephen Hendry++++ - Stuart Pettman+++
Taskig lottning för Pettman som har två snygga kvalsegrar , Shaun Murphy 10-7 och Fu 10-7. 1.07 på Mäster , hej och hå!

Vakna läsare får själva dra slutsatser om vad som är spelbart , vi ber er dock att sprida spelen och inte "blacka" 24Hbet med en gång. Ladbrooks och Paddy Power har också gott om "deg" ! Oraclet och "zulle" hälsar likväl some Eder trogne utsände!


Stöd svensk snooker - besök våra annonsörer!

Snabblänkar

The International Billiards and Snooker Federation Svenska Biljardförbundet

Biljardservice - Allt inom biljard

Work2go


Aktuell svensk top 16